Електрически велосипеди за доставка

Електрически велосипеди за доставка

Доставките на храни са водещ отрасъл в днешно време, като все по-натовареното ежедневие ни насочва към лесна и бърза поръчка през мобилния телефон. Всъщност, ако трябва да сме максимално точни, според Форбс бизнесът с доставка на храна ще достигне 200 милиарда долара в близките години. Какво означава това за електрическата мобилност и по-конкретно за електрическите велосипеди е основната тема на статията.

Прочети повече
Как да съхраним електрически  велосипед през зимата?

Как да съхраним електрически велосипед през зимата?

Сред повечето хора, които обмислят покупка или наскоро са направили такава на електрически велосипед стои въпросът, как по-точно трябва той да се съхранява през зимата и дали по-ниските температури се отразяват зле на батерията? В статията ще Ви запознаем, как правилно да съхраните велосипеда и да го подготвите за новия сезон.

Прочети повече
Как електрическите велосипеди ще променят транспорта?

Как електрическите велосипеди ще променят транспорта?

Електрическите велосипеди са трамплин за преминаването към по-здравословен начин на живот и намаляване на вредните емисии в по-големите градове. Те са страхотен начин по-възрастните хора да бъдат физически активни и определено помагат на хората с притеснения за своята издръжливост преди изминаването на всекидневни по-големи дистанции. Много по-вероятно е да оставите вашия автомобил и да вземете велосипед, когато знаете, че можете да изминете големи разстояния без да се претоварите или дори изпотите.

Прочети повече
Експресна поръчка
X

Имате поръчка или въпроси?


Оставете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас безплатно, при първа възможност!