Доставка

Условия за доставка на поръчки от онлайн-магазин ЕЛМОТИВ

Ние се стремим да доставим продуктите Ви възможно най-бързо!

Всички поръчки направени до 16:00 се приемат и обработват в деня на получаването им.

Поръчки направени в празнични дни се обработват в първия работен ден.

!!! Забележка: Стоката се изпраща след потвърждение от наш сътрудник по телефон или имейл ! Ако нямаме наличен продукта, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти за точната дата за получаване на продукта.

!!! Важно! Разноските по връщане на стока са за сметка на купувача.

!!! Когато клиент е направил поръчка и тя е потвърдена и изпратена чрез куриерската фирма, клиентът има право да откаже получаването на продукта(те), но транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента по стандартна тарифа на съответната куриерска фирма, в зависимост от теглото на продукта и населеното място.

Преглед на стоката. Рекламации

!!! Важно ! При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката или възможни външни дефекти.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.

Преглед на стоката. Рекламации

!!! Важно ! При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката или възможни външни дефекти.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.

Ние ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка с цялата съпътстваща го документация, гаранционна карта, касова бележка или фактура.

Ние пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.

Ние гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!

Важно е да знаете, че физическият магазин на Елмотив ООД се намира в гр. София, ул. Тинтява 15-17 (сградата на Дейзи Технолоджи) и предлагаме допълнителна възможност за получаване на закупените продукти от нас като: Взимане от магазин ЕЛМОТИВ.

За поръчки под 49.00 лв. доставката до офис на Еконт/ Спиди е 4.99 лв., а до адрес на получател – 6,49 лв.

За поръчки над 49.00 лв. и тегло до 40 кг. доставката е БЕЗПЛАТНА.

За поръчки на електрически скутери доставката се извършва с куриерска компания ЕКОНТ и струва 99 лв. до офис на ЕКОНТ.

Имайте предвид, че поръчки, приети по телефон, чрез контактната ни форма/ имейл или през уеб чата не могат да се възползват от опциите за безплатен транспорт.

Велосипедите се доставят в транспортен вид:

За да могат да се поберат в опаковката си (петпластов кашон), за по-лесно транспортиране и предпазване от повреждане, кормилото и предната капла на велосипеда се закрепват от двете му страни(командите, скоростите и спирачките си остават свързани и регулирани). Сглобяването става лесно и бързо. Нужни са Ви само един ключ 15 (за педалите и евентуално за предната капла) и един ключ шестограм за кормилото.

Елмотив ООД си запазва правота да променя условията по доставка на стоката , като клиента ще бъде своевременно информиран на сайта в секция 'Доставка'.