Как се поддържа електрическа тротинетка?

Как се поддържа електрическа тротинетка?

Случвало ли ви се е да усетите промяна в управлението при каране на електрическата ви тротинетка след определено време? Ако е така, то най-вероятно тротинетката има проблем, който е можело да бъде избегнат с периодична поддръжка и преглед на основните компоненти. В статията ще ви дадем някои съвети, които ще ви помогнат да държите вашия скутер в отлично състояние през цялата година.

Прочети повече
Как да съхраним електрически  велосипед през зимата?

Как да съхраним електрически велосипед през зимата?

Сред повечето хора, които обмислят покупка или наскоро са направили такава на електрически велосипед стои въпросът, как по-точно трябва той да се съхранява през зимата и дали по-ниските температури се отразяват зле на батерията? В статията ще Ви запознаем, как правилно да съхраните велосипеда и да го подготвите за новия сезон.

Прочети повече
Големият пробив на електрическите скутери

Големият пробив на електрическите скутери

Значителните подобрения в теглото и все по-достъпните цени на литиево-йонните батерии засили тласъкът на електрическите велосипеди, което от своя страна накара производителите да се замислят как могат да подобрят своя продукт. Решението беше очевидно - монтиране на електрически мотор и батерия в скутер.

Прочети повече
Как електрическите велосипеди ще променят транспорта?

Как електрическите велосипеди ще променят транспорта?

Електрическите велосипеди са трамплин за преминаването към по-здравословен начин на живот и намаляване на вредните емисии в по-големите градове. Те са страхотен начин по-възрастните хора да бъдат физически активни и определено помагат на хората с притеснения за своята издръжливост преди изминаването на всекидневни по-големи дистанции. Много по-вероятно е да оставите вашия автомобил и да вземете велосипед, когато знаете, че можете да изминете големи разстояния без да се претоварите или дори изпотите.

Прочети повече
Експресна поръчка
X

Имате поръчка или въпроси?


Оставете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас безплатно, при първа възможност!