Елмотив ООД - Информация за фирмата

Основана през 2012 година като част от групата на Дейзи Технолоджи ЕООД, фирма Елмотив е тясно специализирана в сферата на електрическата мобилност - електрически мотопеди, колела на ток, зарядни станции за електромобили, резервни части и компоненти за тях.

Дългогодишният опит на групата компании в областта на електрониката, електротехниката и информационните технологии и екипът от висококвалифицирани специалисти позволяват да използваме световно ноу хау и добри управленски практики за развитие и растеж на дейността ни, както и да предложим иновативни и качествени решения.

 

Предметът на дейност на фирмата може да се обобщи в следните категории:

 • внос и продажба на електрически велосипеди EcoBike от Полша.
 • дистрибуция на електрически колела с марката Kawasaki, Jeep.
 • внос, асемблиране и дистрибуция на електрически скутери Jonway, Sunra и колела Longwise от Китай.
 • официален вносител на зарядни станции и аксесоари за зареждане с марката go-e Charger и NRGKick (Австрия).
 • внос и дистрибуция на кабели за зареждане на електрически и хибридни автомобили с марките Duosida (Китай) и Jazzy2GO/ Intramco (Холандия).
 • внос и продажба на тягови оловно-киселинни акумулатори XUPAI, CSB, TIANNENG за електрически скутери.
 • внос, продажба и монтаж на китове и компоненти за конверсия на електрически велосипеди.
 • асемблиране на литиево-йонни батерии за електрически колела, скутери и триколки с клетки на SAMSUNG, PANASONIC и LG.
 • внос и продажба на литиево-йонни батерии GBS Batteries за електрически скутери, електромобили и фотоволтаични системи.
 • гаранционен и извънгаранционен сервиз, ремонт и поддръжка на електрически колела, скутери, ховърборд, Segway, тротинетки, триколки и др.
 • диагностика на електрически превозни средства и техните компоненти.
 • продажба на резервни части за електрически превозни средства: контролери, зарядни устройства, ръкохватки, конвертори, електродвигатели, дисплей, конектори, батерии и др.
 • проектиране, продажба и инсталация на зарядни станции за електрически коли и plug-in хибриди.

 

С цел максимално качество на предлаганите услуги, компанията разполага с всякакъв вид инструменти и оборудване - уреди за диагностика на акумулатори, машина за точково заварявне на батерии, прахово боядисване, специализирани зарядни устройства, тестери на зарядни станции, както и с екип от квалифицирани кадри. Нашите специалисти притежават дългогодишен опит и владеят всички необходими умения за диагностика и сервизиране на електрически превозни средства, агрегати, батерии, захранващи блокове, също така планиране и монтаж на зарядни станции и др.

Продуктите, които предлагаме се отличават с гарантирано високо качество – иновативни, надеждни, високотехнологични, със стилен дизайн и внимание към детайлите. Благодарение на това работим успешно и продължаваме да бъдем конкурентно способни както на местния, така и на чуждестранния пазар.

Компанията ни има политика да подбира своите доставчици и да работи само с реномирани производители като Shimano, Panasonic, Samsung, SR Suntour, Tektro, Promax, EcoBike, CSB, Bafang, Schwalbe, CST, Continental и др.  

От 2013 година дружеството е член на Индустриален Клъстер Електромобили ( ИКЕМ ), а през 2017 година се присъедини и към Аутомотив Клъстер България.

Сред нашите клиенти са много български и чуждестранни компании, които се довериха на нашите услуги и продукти. След успешното приключване на всеки един проект, ние търсим обратна връзка с нашите клиенти и постоянно се стремим да обогатим нашите услуги в сферата на електрическата мобилност. Сред най-популярните от тях са: Албена АД, Аурубис България АД, Агрополихим АД, УниКредит Булбанк, Националният статистически институт на Република България ( НСИ ), Стиви Ауто ООД, Професионална гимназия 'Велизар Пеев' гр. Своге, Екотрайк БГ ЕООД, еМобилити Интернешънъл АД ( Елдрайв ), Община Скопие, Хотел Бяла Бийч Ресорт в гр. Бяла, Пингвин Травъл Интернешънъл и др. 

Още от самото основаване на фирмата, търговската й дейност е насочена в страната и чужбина. Основни международни клиенти на Елмотив са компании от Гърция, Хърватия, Германия, Австрия, Белгия, Холандия, Полша, Македония и др. 

Дружеството има добре изградена дистрибуторска мрежа и сервизни центрове в по-големите градове на България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград, Казанлък, Свиленград, което спомага за достъпността на продуктите и услугите на фирмата, както и за своевременна реакция при всякакви въпроси от страна на клиентите. 

Мисията ни е да отговорим на нуждите на нашите клиенти и да им предложим продукти и услуги в сферата на електрическата мобилност, които да бъдат едновременно качествени и ценово достъпни. Целта ни е да продължим да се развиваме като иновативна фирма, да разширяваме продуктовата гама и да търсим нови пазари.